Medlemsfordel hos Flugger Farge

Kjære Vestkant Trial
Sommeren er her og vi i Flügger Andelen merker at veldig mange er i full gang med sine maleprosjekter. Det betyr at det er høysesong for å støtte foreningen i sitt hjerte, og vi ønsker derfor å invitere til
Flügger Andelens Elleville Dager 💙

Fra 22.06-05.07 gir vi 30% rabatt til medlemmene deres, og hele 10% bonus tilbake til Vestkant Trial. Dette er en god anledning til å oppfordre venner, bekjente og medlemmer til å støtte dere når de handler. Har dere husket å minne medlemmene deres på fordelene ved Flügger Andelen?
Dere finner alt av materiell her 😊
Del din opplevelse på Trustpilot
og vinn gavekort


Vi ønsker din tilbakemelding på Flügger Andelen 💚

Tilbakemeldinger er svært viktige for oss, slik at vi kan bli enda bedre på det vi gjør. Nå finner du oss på Trustpilot og vi setter stor pris på om akkurat du tar deg tid til å skrive om din opplevelse og erfaring med Flügger Andelen.

Vi trekker én heldig vinner fra anmeldelsene vi har fått på Trustpilot 06.07.2020. Vinneren får et gavekort hos Flügger farve til en verdi av 500,-*.

*Vinneren kontaktes personlig via kontaktopplysningene som er registrert hos Trustpilot. Gavekortet gjelder alle ordinære Flügger varer.
Visste du at..?
Dersom man ikke har anledning til å besøke våre fysiske butikker, men allikevel ønsker å støtte foreningen i sitt hjerte, kan man enkelt handle på nett.
Der tilbyr vi gratis frakt for bestillinger under 35 kg over 500,- 😊

Ikke glem å bruke rabattkoden deres som gir 30% rabatt hos oss, mens 10% går direkte til dere frem til 04.07.20 👏
 FA892124
Riktig god sommer!
Sommeren er rett rundt hjørnet og vi vil med dette ønske alle små og store i hele Norges vakre land, en riktig god sommerferie 😄

Har du spørsmål, trenger hjelp eller rådgivning når du skal handle på nett? Ikke nøl med å kontakte oss. Vi tilbyr rask hjelp på vår chat: www.flugger.no, eller på e-post: fluggerandelen@flugger.com.
 
De beste hilsener fra Flügger Andelen 💚