Info

Vi driver med motorsykkelidrett for gutter og jenter hovedsaklig i alderen 10 – 18 år, men har ingen øvre aldersbegrensning, og du kan begynne det året du fyller 5 år under visse betingelser. På den sosiale siden har vi etablert et godt miljø der både utøvere og foreldre er veldig engasjerte. På den sportslige siden kan vi ubeskjedent skryte av at vi har vært representert på seierspallen i de fleste løp klubben har deltatt på siden 1998. D.v.s. NM-runder, Nordisk, KM-runder pluss åpne løp. Hovedmålet for klubben er å skape et godt sosialt og sportslig miljø der det skal være plass til alle, uansett ambisjoner og prestasjoner. Det finnes heldigvis ingen «reservebenk» i trial.

Lørdager arrangerer vi felleslunch i klubbens lokaler kl. 13.00 – 13.30 hvor det er anledning for medlemmer å nyte brødmat med pålegg inkludert drikke til selvkost, for kun kr. 20,- pr. pers. Overskudd i kassen brukes til overraskelser som kaker, vafler, hot dog o.l. (NB! maks kr. 40,- pr familie) (dette gjelder i sesongen, se terminlisten).

For å være med på trening eller delta i løp må du ha lisens. Denne utstedes av Norges Motorsykkelforbund (NMF) etter at du har tatt lisenskurs og vært til legesjekk.

Trenings tider

  • Tirsdag

    17:15 - 20:00

  • Lørdag

    11:15 - 15:00

For oppdatert treningsdager, se terminlisten for når det er arrangert trening. Terminlisten finner du her.