Møte den 13.8.13 kl 2000 i klubbhuset vårt

Vi trenger blide DommereHei alle sammen!

Nå er ferien overstått for de fleste og vi er klar for trialsesongen igjen. Det er kjempepågang på trialkursene våre og det er helt topp.

 

Som alle sikkert har fått med seg nå, skal vi ha ett STORT stevne i høstferien. Det kommer ca 100 kjørere fra hele landet som skal innkvarteres og kjøre i vårt område denne helgen. Det er også avslutning på sesongen i hele landet, så alle ser frem til dette stevnet. Derfor må vi gjøre stevnet «best ever».

For å få dette gjennomført som det beste stevne ever, er vi nødt til å ha flere med på laget fra nå av. Dere er en slik hjelpsom gjeng så regner med det går bra, men vi kan ikke bare tro, vi må vite også.

Vi trenger blide Dommere 🙂

 

Vi kaller derfor inn til møte den 13.8.13 kl 2000 i klubbhuset vårt. Det blir etter sommerkurset som starter denne dagen. Ta med partnere og andre som vil hjelpe til.

 

Nå må oppgavene fordeles slik at alle vet hva de har å gjøre på selve dagen og i forkant. Det kan bli endringer underveis men vi må ha konkrete navn på lister.

 

VENNLIGST møt opp i dette møtet, så avgjøres det hvor mange møter dere må være med på videre. VIKTIG at dere viser interesse og gjør en innsats. Om du allerede har fått en oppgave på selve løpsdagen, kom på møtet likevel. Kanskje du kan gjøre noe annet underveis. Alle monner drar.

 

På dette møtet vil vi ta en gjennomgang av det som er klart hittil og informerer om veien videre. Stevnet er godkjent med tillatelse fra NMF, Vestkanten, Sandgotna og Loddefjord skole, Borettslagene, kommunen, politiet, Lions og kulturkontoret.

 

Noen av hovedoppgavene er fordelt, men alle ansvarlige trenger hjelp underveis.

 

Denne melding legges ut på nettsiden vår og på facebook. Maillisten er ikke oppdatert på lenge, så vennligst meld ny adresse til linda.mathisen@bkk.no

 

Da ser vi frem til at de som er hjemme stiller opp.

 

Vennlig hilsen

Styret i Vestkant trial