Stadion trialen 2012

Her kommer resultatene fra Stadiontrial-løpet i dag.
Det ble en regnvåt dag, men alle gjennomførte med stil. Ingen skader. Tøger Trettsveen vant foran Håkon Pedersen, i Elite, med en prikk. Håkon var uheldig i bilseksjonen og kom ikke opp på bilen i første runden og skled på biltaket i siste. Dermed klarte Tøger å holde ledelsen helt frem til mål.
Det ble også utdelt 1., 2. og 3. premie til beste kjører uansett klasse: Her var det Espen Bolstad som vant med 5 prikker totalt i klasse B, foran Tøger Trettsveen med 11 prikker i klassen Elite. Så ble det Dennis Haugland, med 12 prikker og flest nuller i klasse D, som fikk tredje.
trenger dere  mer informasjon kan dere kontakte John Haugland på mail john.haugland@broadpark.no som var stevneleder i dag.
Mvh
Linda Mathisen
stevnesekretær