HC 4 Osterøy m/resultater og sammenlagt

Hei alle sammen!
Da er siste løp i Hordalandscupen ferdig for i år. Det ble arrangert av Osterøy motorsykkelklubb. Det ble ett skikkelig regnvær i starten slik at alle seksjonene ble ganske gjørmete. Var spesielt en seksjon som ble vanskelig for de fleste.
Må få fremheve at en av kjørerne kom og ga beskjed om at han hadde fått 3 prikker for lite i en seksjon. Kortet var klippet med 2 prikker men det skulle være 5. Dette var veldig avgjørende for resultatet i HC 4 og for sammenlagt. Denne kjøreren ledet før dette ble ordnet og kom på 2. plass når resultatet var rettet. Synes dette var veldig fairt gjort av denne kjøreren. Bra det finnes god sportsånd hos oss også.
Det ble en skade som ble sendt til legevakten.
Sender vedlagt resultatene fra dette løpet.
Så var det sammenlagt for alle fire løpene. Det var ingen i Elite klassen som har kjørt alle fire. Håkon har kjørt 3 løp og vant dermed klassen. Thomas Røssnes på andre med 2 løp og Tøger Trettsveen på 3. med to løp.
Som dere ser av resultatene er det ikke alle som har kjørt alle fire løpene.
Se resultater her
Mvh
Linda Mathisen
Stevnesekretær