Lions Club Bergen vest sponser Vestkant Trial med kr 150 000

Lions Club Bergen vest Sponser Vestkant trial med Kr 150 000-

Lions klubb Bergen vest hadde 30 år jubileum Lørdag 9 Juli og ønsket å bidra med 150 000- til et godt formål for ungdom i Loddefjord.

Lions hadde fått høre at vestkant trial hadde et kjempe samarbeid med Kulturkontoret- Sandgotna skole og Loddefjord skole om utvidelse av trial området. Vestkant Trial ønsket lys i det nye området og Lions ønsket å bidra med dette.

Lørdag hadde Lions og Kulturkontoret som eier bygningen hvor vi disponerer verksted og kontor. Offisiell åpning med flere lokale band som spilte. Det ble også delt ut gratis pølser hamburgere og drikke Samt Skolene hadde fotoutstilling og underholdning med noen av elevene. Vestkant Trial hadde en kjempe oppvisning i det nye området samt de fikk overrekt sjekken på 150 000-

Sartor maskin ble leid inn for å ta grunnarbeidet med seksjonene.

De syntes dette var så bra tiltak at de sponset arbeidet mot en oppvisning Fredag under messedagen og festen deres, Dette ble et meget vellykket arrangement. Det er Utrolig hva 3 dager med maskin og 5 lass stor stein gjør.

Vestkant Trials kjørere og styret er evig takknemlig til Lions klubb Bergen Vest – Sartor maskin – skolene og kulturkontoret som har gjort at vi har fått til dette,  Mange takk.  Mange fine bilder under bilder