Minneord over Kate Nicolaysen

For andre gang på kort tid har vi mistet en ny ildsjel i trialmiljøet vårt. Kate Nicolaysen har falt bort i dag 13.09.2011 etter lang tids kamp mot kreften.
Kate var en fantastisk engasjert og inkluderende dame i trialmiljøet til Vestkant Trial. Hun har vært medlem av klubben siden 1998. Sammen med sin mann Jan og sønnen Carl Helge har hun vært med i miljøet i mange roller. Hun var en flink og meget engasjert rekruttrener og en dyktig dommer. Hun elsket å dømme på stevner og stilte opp på de fleste av stevnene der det var behov. Alltid første til å melde seg som dommer. Kate var en sprudlende og glad dame som ofte hadde gode kommentarer til kjørerne. Hun var en rettferdig dame i alt hun gjorde.
Kate har alltid stilt opp på dugnader og der det var behov for hjelp. Reiste en del rundt på stevner med Carl Helge og Jan og ble godt kjent i miljøet i Norge.Kate var også primus motor under lag NM 2005 da vi tol søv i junior. De siste årene har hun pga sykdom ikke kunnet stille opp så mye som før, men fulgt med klubben hele veien.
Det er med dyp sorg vi sier farvel og takker for den tid hun har vært med oss. Våre tanker går til Jan og Carl Helge som fremdeles er med oss i klubben.
Styret i Vestkant Trial