Treningshelg med Dan Thorp og Chris Pearson

 

I helgen hadde vi besøk fra England. Det var en meget givende og fin helg med mye trial og mye sosialt;-)

Etter helgen er det ingen tvil om at dette ønsker vi og gjenta men muligens i større målestokk som og invitere de andre klubbene + flere trenere.

Dan Thorp er 33 år samboer med katy Sunter topp 15 EM og VM i år. Sønn av gårdbruker og topp VM kjører Dave Torp som kjørte sammen med pappa Lampkin.

Dan har kjørt i nesten 30 år han begynte trening som 4 åring 🙂 Han har kjørt med toppkjørere som Steve Colley. Steve Saunders og  Dougie Lampkin. Han har kjørt for team GAS GAS UK i 12 år.     Han har vunnet British Novogar ( nå S3) konkurranse 2 ganger, 1997 og 2010 (Novogar er 40 seksjoner 1 gang pr runde og meget populært med over 130 kjørere hver gang) Han har også vunnet British expert konkuransen 2 ganger 199 og 2005.

Dan har vunnet over 100 nasjonale løp, bare slått av Sammy Miller.han har også som mål og vinne Novogar (S3) igjen i år 🙂

Novogar løpet har faktisk bare et nivå ?

Chris Pearson er 31 år og samboer med Stephani som også var med som turist 🙂

Chris har kjørt i nesten 18 år han har kjørt for Sherco i 9 år.

Chris har kjørt med VM kjørere som Adam Raga. James Dabill , Fujinami etc

Har vunnet Novogar 3 ganger 2002-2006 -2009. Han har vunnet 2 EM runder ,han har 2 plass i Ekspert konkurransen. Han har også sin egen trialbutikk splatchop.co.uk og konkurrerer fortsatt regelmessig

Se bilder.